Coaching
1 Anahata personal coaching (Nederland)
Anahata personal coaching biedt individuele coachingstrajecten en organiseert diverse workshops. Anahata is gespecialiseert in het doorbreken van terugkerende (vaak onbewuste) belemmerende overtuigingen of gedragspatronen die veel energie kosten. Je gaat meer leven vanuit je eigen kracht en intuïtie. Tevens leer je bij Anahata beter om te gaan met je eigen energiebeheer: gronden, je energiesysteem beschermen en op te schonen. Anahata werkt met de chakra\´s, auralagen en bewustzijnsniveaus. Werkmethodes: NLP & Energy Coaching.
2 atalanta (Nederland)
bezielende trainingen ,coaching, counseling en (loopbaan)advies om mensen te laten leven en werken vanuit hun eigen essentie. Door echt verbinding te maken met de mensen, weet ik mesen te raken en in beweging te krijgen. Voor meer informatie kijk ook op linkedin.com
3 Avatar (Nederland)
Avatar® is het meest krachtige, puurste zelfontwikkelingsprogramma dat beschikbaar is. Het is een serie ervaringsgerichte oefeningen die je in staat stellen jezelf te herontdekken en je bewustzijn af te stemmen op datgene wat je wilt bereiken. Je zult je eigen unieke inzichten en realisaties ervaren. Jij bent het die meer over jezelf te weten komt. Proef van het bijzonder ve ieuwende aanpak en zet de principes van \´Het veld\´ en \´The Secret\´ met gemak om ! Introducties en cursusinfo beschikbaar op www.avatar.nl
4 B-energie (Nederland en België)
B-energie biedt managers en medewerkers verbetering van kwaliteit van leven en werken, gericht op Genieten. Voor U en uw medewerkers is dit een weg om tot meer zelfvertrouwen, vitaliteit en mentale flexibiliteit te komen. Als we samen de kracht van de gedachten ontdekken en positieve gevoelens ontwikkelen zoals vrolijkheid, tevredenheid en geluk, sterken we ons immuunsysteem en draagt dit bij tot een positieve werksfeer. Wij verzorgen de Vitaliteitsdag en het Gezondheidsmoment, we werken samen aan Vitaliteit en Preventief aan Gezondheid. Natuurlijk Genieten.
5 Bureau Sta Op (Nederland)
Geloof in jeZelf en Sta Op, om alle oude patronen en overtuigingen te doorbreken en plaats te laten maken voor Liefde. De Dolfijnen wijzen mij de weg, speels en liefdevol. Ik nodig iedereen uit mee te gaan op de reis naar je hart, waar je de Verbinding voelt met de Bron. Kijk op mijn site als je meer wilt weten,  Liesbeth van den Brandhof.
6 Centrum Majoraan (Nederland)
Informatie voor en over nieuwetijdskinderen en de Nieuwe Tijd. Voor wie actief wil zijn met nieuwe energie: opleiding NieuweTijdscoach.
7 De bron van persoonlijke ontwikkeling (Nederland)
Coaches in Nederland biedt een platform voor coaches en trainers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, zingeving en spiritualiteit. Coaches en trainers kunnen zich inschrijven opdat ze via Inte et eenvoudiger gevonden kunnen worden.
8 Ibbetz – Ik ben blij er te zijn (Nederland)
Ibbetz! is een concept dat mensen helpt hun perspectief te veranderen en zich te realiseren dat alles één is.  Tijdens onze cursussen, workshops en bewustzijnsmassages leren mensen hoe ze blij en tevreden kunnen zijn met zichzelf en hun leven, ongeacht de omstandigheden, simpelweg door zich te herinneren dat ze alles zijn wat er is.
9 Inside-Out (Nederland)
InsideOut gaat uit van een holistische visie. Dit betekent dat Inside-Out de klant vanuit totaliteit benadert, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Inside-Out helpt mensen, zakelijk en privé, op weg naar hun eigen kracht, zodat zij optimaal kunne leven vanuit wie ze zijn. O.a. via ademcoaching (Breathfulness).
10 Mozaiek (Instituut voor Levenskunst) (Nederland)
Mozaiek helpt mensen levenskunstenaar te worden. D.w.z. bewust, gezond en verbonden te leven. Mozaiek heeft als visie. “Iedereen is in staat zijn potentieel te verwezenlijken”. De programma’s en diensten van Mozaiek berusten op evenwichtige mentale, emotionele, fysieke en spirituele ontwikkeling en een gezonde en duurzame leef- en werkwijze.
11 praktijk voor counselling (Nederland)
In coachings-counsellingsgesprekken gaat het eerst en vooral om afstemmen op wie je werkelijk bent en waarom je hier op aarde bent. Als je dat weet, vinden we uit wat nodig is om dat ook echt te worden. Zie binnenkort ook www.zaakenleven.nl
12 ROODZuid (Nederland)
ROODZuid zet zich in voor cultuurverandering. Van nature zijn we geneigd om de mentale druk op te voeren in mindere tijden. Terwijl talent en creativiteit juist de ruimte nodig hebben om tot ontwikkeling te komen. Laat je verleiden en kies er bewust voor om natuurlijke gedachtepatronen te doorbreken. We verzorgen de vitaliteitsdag, (team)coaching, procesbegeleiding en de interactieve theatervoorstelling Oerkracht.
13 Sabine Hess Training & Coaching (Nederland)
Bij Sabine Hess Training & Coaching staat het motto centraal: haal meer uit jezelf én anderen. Deze tijd vraagt om nieuwe oplossingen voor oude problemen. Ik werk m.n. met managers en hun teams, begeleid organisatie- en cultuurveranderingen. Hiervoor maak ik gebruik van Waardenmanagement (Graves), NLP en Birkman. Daarnaast geef ik NLP Trainingen speciaal gericht voor professioneel begeleiders.
14 Schutcoaching (Netherlands)
‘Ontdek en leef je missie\´ is het devies van Schutcoaching. Als het goed is integreert iedereen persoonlijke groei en ontwikkeling in zijn leven, in zijn relatie tot anderen, in zijn professionele activiteiten. Als het beter moet kunnen brengt SchutCoaching mensen en hun organisaties in beweging. Met o.a. coaching, Waardenmanagement, praktische psychologie en familie- en organisatieopstellingen. SchutCoaching richt zich op alle sectoren in het onderwijs en voert ook opdrachten uit voor de gezondheidszorg, bedrijven en overheid.
Energie
15 Nulpuntenergie.net/ (Nederland)
Deze website wil bijdragen aan inzicht in het bioveld (zwaartekracht), ook wel omschreven als Akasha, nulpuntenergie,vacuümpotentiaal,… Hoe kunnen we deze energie toepassen voor techniek en gezondheid. Een visie die (nog) niet op scholen en universiteiten wordt onderwezen. Verder zoeken wij wegen om onze ziel weer vrij te maken van deze aarde.
16 Paschadeus (Belgium)
Ik heb/beschik over de gedachtekracht/potentie sinds mijn geboorte. Hierdoor kan ik gemakkelijk \´KOSMISCH\” telefoneren en de materie beïnvloeden door tijd en ruimte. Ik word gemaild vanuit Z-Amerika, wanneer ze mijn energie aldaar aanvoelen, in charge & décharge (psychokinese)
Evenementen
17 vzw La Verna (Belgium)
La Verna is een beweging voor bewustzijn, inspiratie en verbondenheid. Heeft tot doel het geestelijk welzijn van mensen te bevorderen, o.a. d.m.v vormingsactiviteiten.
Gezondheid
18 BeauTea Secrets (Nederland)
Met mijn bedrijf BeauTea Secrets wil ik een andere kijk op schoonheid geven. In de vorm van lezingen geven wij uitleg over energie en kwantumfysica. Onze creme Santi Heaven on Earth werkt energetisch en het hoofdbestandeel is meteoriet.
19 De Levensbloem (Belgium)
Centrum voor natuurlijke schoonheid, vitaliteit, lifestyle en welzijn. Bioresonantie is het zoeken naar en de afgifte van al deze frequenties van het organisme en producten die nodig zijn om het organisme terug te stimuleren bij het reguleringsproces van het organisme zelf.
20 De Stille Kracht (Nederland)
De Stille Kracht is een Centrum voor Alte atieve Geneeswijzen en Spirituele Ontwikkeling.  Balans is ons sleutelwoord, body, mind and soul in balans. We zoeken ook de balans tussen regulier en alte atief. Onze doelstelling is complementaire geneeskunde.
21 EMF Balancing Technique (Nederland)
EMF een zeer krachtige transformerende energie die een hoofdrol speelt in deze tijd van transformatie
22 Global Genius Health (Nederland)
De nieuwe dokters doorbreken het zwijgen over de laatste reguliere, alte atieve en complemtaire medijnen en therapiën die aids, kanker, virussen, hart- en vaatziekten, reuma, suikerziekte, stress etc. nu kunnen verlichten en oplossen.
23 Healing Sound Movement (Nederland)
Sound Healing workshops (o.a. met speciale stemvorken, werken met de helende stem, sacred space creeren met de groep, sound healing instrumenten, eigen muziek en soundscapes, live zang en instrumenten, multidimensionaal lig(t)concert, klankschalen, etnische instrumenten en meditatie en afstemming)
24 Leef je wens (Nederland)
Psycho emotionele therapie en coaching. Maakt gebruik van de QuantumResponse, een apparaat dat energie als frequentie kan lezen, vertalen en opnieuw in balans brengen
25 New Earth Connection (Belgium)
Klanken hebben een eigen unieke trillingsfrequentie en kleurspectrum die ons energie-lichaam kan beïnvloeden en op een hoger plan kan brengen. In New Energy Sound Healing werden de laatste innovaties van breinsynchronisatie en harmonisering van de linker- en rechter hersenhelft gebruikt in combinatie met coderingen van de Nieuwe Energie. Het resultaat is een zeer unieke en hoog kwalitatieve opname die het ons toestaat om de Nieuwe Energie sneller te laten integreren met ons energetisch lichaams-systeem. De verborgen geometrie van geluid heeft een veel groter transformerend effect op onze ontwikkeling dan enkel ons gebruik van taal. De neurosonische effecten van klanken kunnen diepere niveaus van heling creëren dan ooit voor mogelijk werd gehouden.
26 Prevent Care (Nederland)
Wij van Prevent Care staan voor gezondheid van mensen, huizen en bedrijven. Door opnieuw af te stemmen op de zuivere trilling komen mensen weer in een positieve flow. Deze trilling kan je meten door middel van NES (Nutri-Energetics Systems). Dit is een systeem, op basis van kwantum fysica, dat uitgebreid vaststelt waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie of energie verliest. Uit verantwoordelijkheidsgevoel en zorg voor uw en onze gezondheid dragen wij zorg voor een gezond binnenklimaat en neutraliseren wij negatieve factoren uit het milieu. Immers preventief verzekeren is goedkoper dan curatief verzekeren.
27 Resocard (Nederland)
Door gebruik te maken van de biofysische geneeskunde en bio energie, is de resocard® als uniek en innovatief product ontwikkeld. Deze maakt het mogelijk de regulatie systemen van het lichaam op een natuurlijke wijze te beïnvloeden. Wereldwijd onderbouwen vele publicaties het principe waar de resocard® gebruik van maakt.
28 Silva Mind Control (Nederland)
De Silvamethode is een bijzonder en praktisch \´mind\´ontwikkelingsprogramma waarin je leert om meer én effectiever gebruik te maken van je hersencapaciteit. Succesvolle stress-beheersing: kalm en ontspannen blijven ook in drukke perioden, doelen stellen en realiseren, creatieve oplossingen genereren en de eigen gezondheid versterken. En, met een groter zelfbewustzijn durven te vertrouwen op je intuitïe.
29 Vitaaltotaal (Nederland)
VitaalTotaal is een praktijk in de Achterhoek die zich bezig houdt met de levenskracht, levenslust en gezondheid van mensen. Roy van de Geer is de behandelaar. Hij maakt gebruik van natuurlijke methoden en middelen. Hij is gespecialiseerd in het behandelen van stress, hoofdpijn, nek- en schouderklachten, rug- en bekkenproblemen, whiplash, bu -out en blessures. Met zijn veelzijdige vrouw Margriet Markerink (o.a. zangeres en jou alist) wooont en werkt hij in een boerderij in het buitengebied van Groenlo.
Informatie en communicatie
30 Cooperatie Aangenamer Ondernemen (Nederland)
Ondernemen wordt steeds Aangenamer. Wilt u ook participeren in onze branchebrede cooperatie Aangenamer Ondernemen? Komt uw bedrijf onvoldoende uit de verf op dit moment? Heeft u last van de kredietcrisis? We streven naar integriteit in het zakendoen, organische groei en werken vanuit een hoger bewustzijn.
31 ruudhanou.com (Nederland)
Ruud Hanou is communicatie-consultant en tevens auteur van het boek De Energiesnelweg. Hij verweeft zijn visie op een volledig nieuwe toekomst in zijn communicatie-adviezen voor overheid en bedrijfsleven.
32 Ton Plekkenpol (Nederland)
Leer nu het geheim ontdekken! Nieuwe tijden breken aan. Uw ondernemerschap kan niet meer louter gebaseerd zijn op studies uit de vorige eeuw. Uw ervaringen kunnen niet meer teruggrijpen op oud succes. Het geheim van het nieuwe ondernemerschap ligt geheel ergens anders.
Onderwijs, opleiding
33 Eco Lodge – Robert Boerman (Netherlands)
Stichting Eco Lodge (ic) is een Ecologische Kenniscentrum voor Educatie en Onderzoek en heeft als doelstelling om vanuit een win-win situatie op het gebied van grenswetenschappen kennis te ontwikkelen, verzamelen en delen.
34 Quantumtarium (Nederland)
Quantumtarium is geestkrachteducatie! Om quantumdeeltjes waar te nemen, of virtuele wiskunde, of beeldend fletse kleuren virtueel fel te maken. Het gaat om het opwekken van het onmeetbare creatieve vermogen van de mens. Dat wil ik je graag bijbrengen. adsl505720@tiscali.nl of mobiel 06-44948384.
35 Stichting Art of Living (Nederland)
Stichting Art of Living is een educatieve organisatie zonder winstoogmerk en omvat dienstbaarheid aan de mensheid over de hele wereld. De stichting wordt door vrijwilligers ondersteund in meer dan 140 landen en adviseert de ECOSOC/Verenigde Naties en de Wereldgezondheidsorganisatie. De grondlegger, Sri Sri Ravi Shankar, is een spiritueel leider van ongewone diepte. De wereld rondreizend benadrukt hij de noodzaak om menselijke waarden te bevorderen in de wereld van vandaag. De opbrengst van alle Art of Living cursussen komt ten goede aan de educatieve en humanitaire projecten van de Stichting.
Onroerend goed
36 IADB – ir & arch voor duurzaam bouwen (Belgium)
Vanuit de visie en de wensen werken we met de Avatar-tools om het gebouw van jullie dromen te helpen creëren in harmonie met mens en omgeving. Dit is onze inspirerende taak opdat u een woon- of werkomgeving zou hebben die u in energie ondersteunt in wat jij wilt gaan creëren.
Overige
37 Be The Change Community Nederland (Nederland)
De Be the Change Community in Nederland is een kleurrijke verzamel- en verbindingsplaats voor mensen en initiatieven die de verandering (willen) zijn die zij wensen te zien in Nederland en de rest van de wereld.
38 Oerkracht (Nederland)
OERKRACHT is een interactieve theatervoorstelling over de kracht van energie en gedachten. De voorstelling geeft inzicht in de wijze waarop we onze gedachten kunnen besturen en nodigt uit om hier zelf mee te experimenteren. Onderwerpen die aan bod komen zijn: de werking van het brein en het bewustzijn, onze onderlinge verbondenheid en de scheppende kracht van onze gedachten. Doelgroep: Volwassenen. Speelplaats: bedrijven en theaters door heel Nederland.
39 Project Aware (Nederland)
De Tibetaanse protesten rondom de Olympische spelen in Beijing 2008 zorgden ervoor dat er wereldwijd (media)aandacht besteed werd aan de zaak Tibet en mensenrechten in het algemeen. Helaas heeft al deze awareness nog niet geleid tot een verbetering op het vlak van mensenrechten in China of in andere landen. Steun de onderdrukten in de wereld in hun strijd voor vrijheid en geef dan nu je stem!
Persoonlijke dienstverlening
40 GG Career (Nederland)
GG is een organisatie die mensen wil inspireren en laten groeien. Dit doet GG vooral door mensen zelf te laten nadenken over: wat, hoe en op welke manier ze het willen. Wij willen op verschillende manieren proberen kennis en ervaringen te delen met jou.
41 Uitblinker (Nederland)
Deze site geeft iedereen informatie en instrumenten om sturing aan zijn eigen leven te geven.
Sport
42 Marcel van der Togt (Nederland)
Marcel van der Togt verleent ondersteuning aan (top)sporters, coaches en sportorganisaties. O.a. – Fysieke- en mentale herstelbegeleiding – Performance coaching voor teams/ (top)sport organisaties. – Performance coaching voor individuele sporters (Mental coaching). – Talentontwikkeling – Optimaal ademhalen
Uitgeverij, boekhandel
43 Souls of Distortion (Netherlands)
Over een wereldwijde transformatie. Jan Wicherink brengt in zijn boeken wetenschap en spiritualiteit weer samen nadat 300 jaar geleden de wegen zich scheiden. Steeds meer wetenschappers komen tot de ontdekking dat beide disciplines slechts verschillende kanten van dezelfde medaille zijn. We staan aan de vooravond van een grote paradigma verschuiving in de wetenschap, waarbij de immateriële subjectieve wereld van de geest niet langer afgescheiden gezien kan worden van de objectieve materiële werkelijkheid. Zijn boek \´Ontheemde Zielen\´ neemt u mee van de wijsheid van de Ouden naar de meest mode e wetenschappelijke inzichten en laat zien hoe beiden verenigbaar zijn.
Uitgeverij, boekhandel, auteur
44 Kristijn (Nederland)
Tijn Touber weet ‘ingewikkelde’ spirituele zaken tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen. Hij schrijft columns, interviews en verhalen voor verschillende tijdschriften, waaronder Ode, Happinez en Salt. In 2009 verscheen zijn tweede boek: Spoedcursus Verlichting, een innerlijk avontuur. Met zijn vrouw Kris geeft hij cursussen en workshops.
Zakelijk Advies
45 Being in Business (Nederland)
Being in Business is speciallist op het gebied van business spiritualiteit gedurende alweer 12 jaar. Het gaat daarbij om spiritualiteit die werkt op het werk.
46 Crystal Concepts (Nederland)
Crystal Concepts biedt ondersteuning aan organisaties met als doel om tot volledig potentieel te komen en werkt als netwerkorganisatie nauw samen met andere coaches/trainers/organisatie adviseurs.  Het uitgangspunt hierin is dat het potentieel al aanwezig is, echter dat dit aanwezige potentieel slechts ten dele wordt benut. Werken op het niveau van potentieel betekent dat de ke taak van de organisatie als richting en kader staat voor organisatie veranderingen. Daarbinnen met duidelijke grenzen managers, teams & medewerkers in staat stellen zich te ontwikkelen vanuit zichzelf als basis voor commitment en duurzame resultaten.
47 Joy Company (Nederland)
Joy Company houdt zich bezig met de transformatie van organisaties van het oude naar het nieuwe paradigma en begeleidt organisaties bij dat proces en heeft daar verschillende tools voor ontwikkeld, zoals het Identiteitsspel® en de Magnetizing Recruitment Tool (MRT™). Sleutelwoord bij het hele proces is ‘magnetizing®’.
48 paard-als-spiegel coaching en training (Nederland)
Communicatie is de basis van een goede samenwerking binnen ieder bedrijf. Echter is er veel miscommunicatie. Veelal komt dit doordat verbale en nonverbale signalen elkaar tegenspreken. Argwaan, vertrouwen, respect en leiderschap zijn thema\´s die vaak naar voren komen in de trainingen. Door de inzet van een paard als spiegel van onze nonverbale communicatie, wordt helder waar het mis kan gaan. Met deze gegevens laten we u zien hoe u uw communicatiestijl kunt verbeteren. U kunt mijn profiel ook bezoeken op linkedin.com
49 Scholte Personal Branding (Nederland)
Scholte Personal Branding is een trainings- en adviesbureau dat de toegevoegde waarde van de professional als uitgangspunt neemt. Met behulp van personal branding trainingsprogramma\´s verhoogt het bedrijf de onderscheidende en toegevoegde waarde van professionals voor hun organisatie. Met een advies van Tom Scholte kun je een volgende stap in je (verrijkte) leven nemen.